Rabbit vibrator

Rabbit dildo

För dig som aldrig provat en riktig rabbit kan det vara svårt att förstå hur dom ser ut i verkligenheten. Det är viktigt att du vet hur en rabbit dildo roterar och hur man använder sig av knapparna på den och vilka effekter det har. I videon visar man klart och tydligt hur huvudet på rabbiten rör sig i önskad riktning. Detta är något som kan vara skönt att pröva, dvs byta rotation under penetrering. Man kan också se hur man använder sig av vibrationskontrollen och vilken effekt detta ger på leksaken. 

 

Rabbiten har som sagt möjlighet att anpassa sin rörelse efter bästa möjliga njutning för just dig. Korta vibrationer med mellanrum och snabb rotation, eller endast snabb rotation utan vibration etc.  Denna rabbit i videon kan kosta mellan 350kr - 500kr. Just nu finns faktiskt denna leksak på easylover.se för endast 299kr, riktigt pang pris! 

Tänk på att aldrig någonsin hålla i huvudet på rabbiten för att förhindra rotation, detta kan i många fall resultera i att motorn "brinner" eller går sönder. Läs också om produkten är vatten tät så att du inte förstör produkten i t.ex. duschen. 

Rabbit batteri

batterie.jpg

En rabbit drivs av elektronik, och eftersom ingen har lust att ha en rabbit dildo inkopplad i ett elutag eller en rabbit som går på bensin så krävs det batterier. Den vanligast typen är AAA (bild ovan) eller vanliga AA. I det flesta rabbits så krävs det minst 3st.