Rabbit dildos bilder

Rabbit dildos

Det är inte alltid rätt att välja en rabbit dildo som passar dig efter rätt prisklass. Därför ska vi nu visa lite bilder på rabbit dildos där vi går igenom form, funktion och pris. Det finns som sagt hur många varianter som helst men vi har valt 3st simpla leksaker med inte allt för många funktioner. Ha också i åtanke att du alltid kan köpa en rabbit och testa vilken som passar dig bäst. 

Auto Rabbit

Auto Rabbit är en av de populäraste rabbit dildona som finns. Den har fått högt betyg i tester av till exempel Aftonbladet. Leksaken är tillverkad i PVC och har en enkel och stilren design. Leksaken har dubbla vibratorer, en klitorisvibrator och en i skaftet för stimulering av vaginan. Det finns ett flertal vibrationsprogram till dildon, med allt mellan svag, mellan och stark vibration, som gör att denna rabbit passar de flesta.

LELO Ina 2


Ina 2 är en fantastisk dildo i lyxig design från svenska LELO. Rabbiten har 100% kraftfullare vibratorer än sin föregångare och 8 olika vibrationsprogram. Den har även en utforming som gör att den stimulerar G-punkten, vilket gör denna rabbit till en väldigt komplett stimulerande upplevelse. LELO Ina 2 finns i Orange, Grön och Lila.

LELO Soraya

Soraya är flagskeppet bland LELOs utbud av rabbit dildos, och det är inte svårt att förstå varför. Soraya ingår i INSIGNIA-serien vilket är en serie extra exklusiva leksaker. Soraya har individuella motorer vid varje stimuleringspunkt och har en ABS-kärna som är klädd i silikon. Soraya har 8 unika vibrationslägen och styrs av en diskret knappsats på rabbiten. Soraya är uppladdningsbar och kommer komplett med laddare.